Desire knows no bounds |
Wednesday, November 27, 2013 کارفرمایم دستور داده بود در مدت هفت روز اقامتم در بخش بزرگتر فرودگاه بمانم و بر این اساس تعدادی ژتون برای رستورانهای ترمینال به من داده بود، این اجازه را هم داشتم که دو وعده عصرانه به هتل سفارش بدهم. در همهی زبانها معدودی آثار ادبی هستند که به شاعرانگی منوهای اتاق هتلها باشند. باد پاییزی در امتداد سنگها می وزد در کوه آساما حتا این سطور ماتسو باشو که هایکو را در منطقهی ادو ژاپن به تکامل رساند، در برابر اشعار سرودهی استاد ناشناسی که جایی در آشپزخانهی سوفیتل کار میکند به نظر تخت و بیاثر میرسد. سالاد خوشمزهی سبزیجات با قرهقاط خشکشده در آفتاب گلابی آبپزشده، پنیر گورگونزولا گردوی شیرینشده در سس زینفادل ... برشهای گرم مرغ کبابشده بیکن دودی، کاهوی خردشده و رولهای سیاباتا روی بستری از سیبزمینیهای نمکین یک هفته در فرودگاه --- آلن دوباتن Labels: UnderlineD |
Comments:
Post a Comment
|